Frågor och svar

Här kan du få svar på dom vanligaste frågorna. Om just din fråga inte står med bland dom frågorna som finns nedan så är det bara att kontakta oss via formuläret nedanför “frågor och svar” sektionen. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att svara på just din fråga så fort som möjligt (vanligtvis inom 24 tim).

Räcker det med att ha 52 rätt på provet?

Har du 52 rätt idag är du godkänd oavsett vilka frågor du missat. Tidigare var det som du säger även krav på visst antal rätt inom olika kategorier av frågor. Det kunde innebära att trots 52 rätt blev provet underkänt.

Hur kan Drive Online hjälpa mig?

DriveOnline är ett komplement till din vanliga körövning. Du kan när som öva på teorin, titta på filmer med olika trafiksituationer och lyssna på speakerns tips och råd. Det enda du behöver är en dator, telefon eller surfplatta och internetuppkoppling.

Om man missar att stanna vid en stoppskylt, blir man alltid underkänd då?

Ja, du får kallt räkna med att bli underkänd, även om din körning i övrigt var bra.

Vad gör man om man har missat ett flertal uppkörningar?

Vårt råd är ändå, lär dig mer om vad som krävs och träna specifikt vidare på det. Ordspråket ”Genväg är senväg” faller ganska ofta in i samband med körkortstagandet. Samtidigt är det fullt mänskligt, man vill ju ha ”Lappen” så fort som möjligt!

Fanns inte din fråga med?

Om just din fråga inte står med bland frågorna så är det bara att kontakta oss via formuläret. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att svara på just din fråga så fort som möjligt (vanligtvis inom 24 tim).

Kontakta oss

Om du har några funderingar, tankar, frågor som inte fanns med bland frågorna ovan så är du mer än välkommen att fylla i formuläret bredvid. Vi kommer att återkoppla och besvara din fråga så fort vi kan (normalt inom 24 timmar).

Skickar meddelande...

Tack för att du kontaktade oss!

Vi kommer göra allt vi kan för att återkomma till dig så fort vi kan (normalt inom 24 timmar)

Fel!